I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sabtu, Januari 9

pak OngbaK ~

After Sherlock holmes, i just stay at homes. Bila lagi mahu menonton wayang dngan aku punya 'katie holmes. Nak nonton melayu gambar melayu, better stay at home, ayat entry ini perlu ade byak perkataan like homes.haha~

bila lagi mahu merantau, selepas santau, aku juga yang kena santau.
bila lagi gambar melayu dibikin macam merantau.
bila lagi gambar kita untuk merantau.
cicakman pun cam kna santau.
Gambar melayu citer pasal cinta dan putus cinta.
yang paling suka, suka tiru citer orang yang ramai orang suka.

Tengoklar MERANTAU. satu nusantara.Indon didahulukan,bangla diutamakan


video
p/s: Hujan emas negra org, hujan batu negara sendiri,p negara org amik emas, p jual kt negara sendri, banyak untung ma!

6 ulasan:

  1. Syg betul gn bangla die nih..
    hohohoh...
    jom tgk merantau.ala2 ongbak je..

    BalasPadam
  2. oh....merantau..cite ke? awak dah tengok ke

    BalasPadam
  3. cik epal->2 ler. tgok hollywood je.haha

    liyana-> best. haha~

    BalasPadam
  4. hahh citer mlayu tak sume camtu la.. :)

    BalasPadam
  5. citer melayu pling sdap.
    citer adnan sempit.
    haha~

    BalasPadam